Ring og hør mere
+45 26 35 15 25

Udvikling og programmering af DALI lysstyring

DALI interface giver dig næsten ubegrænsede muligheder inden for lysstyring, elektroniske forkoblinger, betjeningsanordninger og følere.
 
MICRO software udvikler software til DALI lysstyringssystemer ud fra den nye DALI 2-protokol, som giver dig frihed til at kombinere alle typer af DALI-komponenter på tværs af fabrikater.
 
Den nye DALI-standard er betydelig mere omfangsrig, idet alle komponenterne i DALI-bussen er blevet specificeret. Det betyder, at du får langt større muligheder for at finde den mest optimale løsning til det specifikke projekt.
 
Kontakt MICRO software og får professionel og erfaren udvikling af DALI lysstyring software ved at ringe på telefon 26 35 15 25 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
 

Oplever du fejl i din DALI lysstyring? Få professionel fejlfinding her

 
MICRO software er din løsning, hvis du oplever fejl på din DALI bus eller hvis du skal have professionel programmering af dit DALI lysstyringssystem.
 
På den måde skal du ikke bruge din tid på at finde frem til fejlen. I stedet sørger vi for, at dit system fungerer, så du fremover ikke skal tænke mere over det.
 
Ud over det tilbyder vi dig også opsætning og indkøring af dit DALI lysstyringssystem, så du er sikker på, at alt fungerer fra start.
 

DALI 2 – Optimal kombination af Control Gear og Control Devices

 
Overholder dit udstyr DALI-standarden, har du nu mulighed for at kombinere Control Gear og Control Devices på tværs af fabrikater. Det åbner op for helt nye muligheder i at finde den optimale installationsløsning til forskellige projekter.
 
På Control Gear-siden har du nu mulighed for at integrere for eksempel LED drivere, lysdæmpere, forkoblinger, farvestyring og nødbelysning. DALI 2 har de samme kommandoer som den oprindelige DALI-protokol, så lysstyringssystemet fortsat er nemt og overskueligt.
 
Vil du have professionel sparring til dit DALI lysstyringsprojekt, er du velkommen til at tage fat i os. Vores erfaring med udvikling og programmering af DALI lysstyring er din sikkerhed for kompetent vejledning, hvad enten du er grossist eller forhandler.
 
Ring på telefon 26 35 15 25 eller udfyld kontaktformularen og få professionel programmering, opsætning eller fejlfinding på DALI lysstyringssystemer.
Kontakt MICRO software
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 35 15 25, eller via formularen herunder.
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
MICRO software ApS | Firkløvervej 2 | DK-4671 Strøby | Telefon: +45 26 35 15 25 | CVR: DK39676540