Ring og hør mere
+45 26 35 15 25

Elektronikudvikling hos MICRO software – Når du vil outsource din elektronikudvikling til en ekspert

På grund af vores mange års erfaring med elektronikudvikling til producenter finder du hos MICRO software den ekspertviden, du behøver.
 
Udvikling af embedded software til styring af elektroniske systemer er en af vores spidskompetencer, og vi tager gerne din mest avancerede opgave.
 
Din elektronik bliver udviklet i Altium Designer, som er et af de bedste miljøer til elektronikudvikling og har integreret 3D-feature, der giver den optimale overskuelighed under udviklingen og designet – og i sidste ende betyder det, at din løsning bliver udviklet effektivt, så du står med slutproduktet hurtigere.
 
Vi klarer selv de mest avancerede sager inden for elektronikudvikling, og på den måde er du sikker på, at vores ekspertviden giver dig den løsning, du har behov for.
 
Kontakt os på telefon 26 35 15 25 og hør, hvordan vi opfylder dine ønsker inden for elektronikudvikling og –design. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, og så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.
 

Du får professionel elektronikudvikling til en fast pris og uden overraskelser

 
Hos os får du hele paletten inden for elektronikudvikling. Vi sørger for, at både diagrammer, printudlæg, prototyper og selve softwaren er fuldstændig gennemtestet, så du altid er sikret et slutprodukt i højeste kvalitet.
 
Ud over det garanterer vi dig, at den pris, vi sammen aftaler ved projektets start, altid bliver overholdt. På den måde får du aldrig ubehagelige overraskelser i form af en faktura, der er betydeligt højere, end hvad du havde forventet.
 
Når du skal have udvikling af embedded software, elektronikudvikling eller professionel rådgivning inden for trådløs teknologi, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du skal blot ringe på telefon 26 35 15 25 eller udfylde vores kontaktformular med dit spørgsmål til elektronikudvikling.
Kontakt MICRO software
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 35 15 25, eller via formularen herunder.
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
MICRO software ApS | Firkløvervej 2 | DK-4671 Strøby | Telefon: +45 26 35 15 25 | CVR: DK39676540