Ring og hør mere
+45 26 35 15 25

Udvikling af embedded software til dit behov

Skal du have udviklet embedded software til dit produkt, er MICRO software din løsning.
 
Når du får udvikling af embedded software hos os, er du sikker på, at din løsning bliver overskuelig, så du altid har overblik over din software.
 
Ud over det sørger vi altid for, at din software er fuldstændig gennemtestet, inden opgaven afsluttes, så du er sikker på, at dit produkt fungerer og lever op til gældende regler og standarder.
 
Kontakt MICRO software og fortæl os om den opgave, du ønsker at få løst ved at ringe på telefon 26 35 15 25 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, og så finder vi løsningen til dig.
 

Skræddersyet embedded software som er til at overskue

 
Uanset hvilket produkt, du skal have udviklet embedded software til, finder du løsningen hos os. Du får skræddersyet et embedded system til netop din opgave, hvad enten du skal bruge embedded software til lysstyring, landbrugsudstyr, GPS-modtagere eller lignende.
 
For eksempel sparer du eller din slutbruger penge med MICRO softwares embedded software til dagslysstyring, hvor softwaren via en lyssensor tænder, slukker og regulerer lyset selv. På den måde behøver du eller din slutbruger ikke huske på at tænde og slukke lyset, og du sparer på din energiregning.
 
Derudover bliver softwaren modulopbygget, så du nemt kan overskue de forskellige komponenter.
 

Embedded software udviklet i henhold til den nyeste MISRA C-standard

 
MISRA C er et sæt retningslinjer for udvikling af embedded software. MISRA C-standarden sikrer dig embedded software, der altid er udviklet efter best practice, og som er sikkert og pålideligt.
 
Du modtager altid dokumentation over din embedded software med en overordnet forklaring på dens funktioner og eventuelt et diagram, så du er sikker på at have overblikket over systemet.
 
Kontakt os og hør mere om vores embedded software udvikling, der bliver skræddersyet til dit behov ved at ringe på telefon 26 35 15 25 eller ved at udfylde vores kontaktformular.
Kontakt MICRO software
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 35 15 25, eller via formularen herunder.
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
MICRO software ApS | Firkløvervej 2 | DK-4671 Strøby | Telefon: +45 26 35 15 25 | CVR: DK39676540