Ring og hør mere
+45 26 35 15 25

Udvikling af trådløse kommunikationsløsninger

MICRO software er din løsning, når du ønsker trådløs kommunikation mellem dine embedded enheder og internettet.
 
Listen over embedded enheder, der kan kommunikere trådløst med internettet, er endeløs – lige fra smartphones, microcontrollere, tablet, fjernsyn og infotainment-systemer i hjemmet og i biler.
 
Internet of Things – betegnelsen for den trådløse kommunikation og udveksling af intelligent data mellem enheder – er i kraftig vækst, og overalt i industrien såvel som det private ses nye, intelligente løsninger inden for trådløs kommunikation.
 
Hos MICRO software har vi ekspertkompetencerne, du leder efter, når du skal bruge en trådløs kommunikationsløsning.
 
Kontakt os på telefon 26 35 15 25 eller udfyld vores kontaktformular med din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
 

Du får løsninger inden for en bred vifte af trådløse kommunikationsteknologier

 
Når du samarbejder med os, tager vi altid udgangspunkt i dit behov. Derfor finder du også hjælp til design og integration af en lang række teknologier inden for trådløs kommunikation.
 
Har du for eksempel behov for en teknologi, der giver dig markedets længste trådløse netværksrækkevidde, finder du hos os løsninger med LoRa og LoRaWAN.
 
LoRaWAN-netværket fungerer typisk ved at signaler via en række gateways sendes mellem slutenheden og netværksserveren, og disse gateways er forbundet til netværksserveren via standard IP-forbindelser.
 
LoRa går skridtet videre fra det traditionelle mesh-netværk, og giver mulighed for at dække hele byer – endda lande – med blot nogle få baser, i stedet for tusindvis af knudepunkter. Det betyder, at investeringerne i vedligeholdelse af infrastrukturen bliver betydeligt lavere med LoRa trådløs teknologi.
 

Kontakt os og hør mere om vores trådløse kommunikationsløsninger

 
Uanset om du leder efter LoRa-, Bluetooth-, GPS- eller andre trådløse kommunikationsløsninger, finder du råd og vejledning hos MICRO software.
 
Fordi vi altid er på forkant med nyeste udvikling inden for trådløs kommunikation, er du sikker på, at du finder svaret her.
 
Du er altid velkommen til at ringe på telefon 26 35 15 25 eller udfylde vores kontaktformular og tage en uforpligtende snak med os.
Kontakt MICRO software
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 26 35 15 25, eller via formularen herunder.
Emne?:
*
Evt. besked:
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
MICRO software ApS | Firkløvervej 2 | DK-4671 Strøby | Telefon: +45 26 35 15 25 | CVR: DK39676540